Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

35 miljoner kronor till Voddler

Skriven av: dp79.com  |  Datum: 2009-11-16

Filmtjänsten Voddler har lyckats få in 35 miljoner kronor via en nyemission. Tanken är att pengarna ska användas till bolagets fortsatta utveckling och förväntade expansion i Europa. Idag sägs Voddler ha över 70 000 användare (läs betatestare)  och man släpper på ca 5 000 nya per dygn.

- Vi är nöjda med det positiva gensvaret på nyemissionen. Det visar att det finns ett starkt intresse kring Voddler. Vi står nu väl rustade inför bolagets fortsatta utveckling och expansion, säger Marcus Bäcklund, VD och styrelseledamot Voddler.

Voddler har även vässat på sin pressinformation där man kort berättar vad Voddler handlar om:

Voddler erbjuder en filmtjänst för hemmabruk där den kompletta upplevelsen står i fokus.
På den gamla goda tiden när film endast kunde ses på bio var varje biobesök en upplevelse. Popcorn, sammetsridå och en förväntansfull spänning före filmen rullade - den känslan vill Voddler ge till hemmabion. Det är filmglädje, inspiration och tillgänglighet, med en gnutta av filmvärldens magi.

Företaget har genom en egenutvecklad teknik tagit fram ett video on demand-format där ett obegränsat utbud av filmer kan ses av lika obegränsat antal användare. Det betyder att det finns plats för såväl gamla godingar, blockbusters och independentfilmer, svenska som internationella. Voddler har instant play, HD-kvalitet och annonsfinansierat material, något som efterfrågats under längre tid. Ett lagligt alternativ till fildelning som dessutom erbjuder ett socialt nätverk och filmdatabas.

Voddler grundades 2005 och har sitt huvudkontor, med 35 anställda, i Stockholm.

Vi får hoppas att de nya miljonerna används till att förbättra applikationen men även att en stark kassa i ryggen gör det lättare att få till avtal med filmbolagen.



Trendande produkter
Prisjakt © 2000 - 2024 Prisjakt   Cookiepolicy.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.  Hantera cookie-inställningar.