Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

Tre nya bluray-spelare från Sharp

Skriven av: minhembio  |  Datum: 2011-03-14



När man tänker på bluray-spelare är Sharp kanske inte det namn som först dyker upp. Samsung, LG och Sony har en betydligt större marknadsandel med ett stort antal modeller att välja mellan. Med tre nya produkter vill Sharp få ett bättre fäste på en marknad som redan har stor konkurrens och många kompetenta produkter.

Den nya bluray-spelarna från Sharp heter BD-HP75U, BD-HP35U ochBD-HP25U. Den förstnämnda har flest funktioner och tillsammans med BD-HP35U stöder de bland annat ”IP Control” vilket gör att de kan styras över ett nätverk. De har även inbyggt stöd för WiFi där BD-HP25U istället måste använda en extern wifi-adapter.

Alla tre modellerna har stöd för 3D-film i 1080p/24p, ljudformaten Dolby TrueHD och DTS-HD Master Audio i 7.1. Den som vill kan strömma både film och musik via nätverket eller spela upp direkt från en extern hårddisk. Det går även att se film via filmtjänster som Netflix, VUDU, Pandora och YouTube då dessa tjänster finns inbyggda som applikationer direkt i spelarna.

Vid uppspelning av DVD-film skalas filmen automatiskt till en högre upplösning för att bättre anpassas efter dagens högupplösta tv-apparater. Uppspelning via nätverket eller extern lagringslösning kan ske med formaten Divx PlusHD, JPEG, MP3, AVCHD och många fler. Via en automatisk uppdateringsfunktion laddas ny mjukvara hem och installeras vid behov.

Sharp BD-HP75U, BD-HP35U och BD-HP25U kostar från 1500 kr och har redan släppts i bland annat USA.

 

Daniel Haaf - Prisjakt Pryl



Trendande produkter
Prisjakt © 2000 - 2024 Prisjakt   Cookiepolicy.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.  Hantera cookie-inställningar.