Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

LG lanserar komplett medialösning

Skriven av: dp79.com  |  Datum: 2010-12-19

LG släppte i förra veckan ett pressmeddelande där de presenterar två NAS-enheter och en ren mediaspelare.

NAS-enheterna LG N2ADD2 och N1A1DD1 är tänkta för hemmen och stödjer givetvis DLNA, kan fungera som iTunes-server, skrivarserver och har funktionalitet för att komma åt lokala filer via internet.

Storebror N2A2DD2 kommer med två terabyte lagringsutrymme medan lillebror fått nöja sig med en terabyte. Givetvis stödjer båda modellerna de vanliga förekommande protokollen (CIFS/SMB, HTTP/HTTPs, FTP/FTPs, uPnP AV, AFP och Bonjour) och N2A2DD2 har även stöd för RAID 0, 1 och JBOD.

NAS-enheterna är kanske dock inte så revolutionerande men tillsammans med mediaspelaren LG DP1 så erbjuder LG en komplett lösning för det ”smarta hemmet”.  Designen på LG DP1 är även något annorlunda jämfört mot konkurrenter som Dune, Popcorn Hour, D-Link Boxbee med flera.

LG DP1 finns i två versioner, med eller utan WiFi. Uppspelning av de flesta förekommande format och stödjer upp till 1080p.

Så för strax över 2 000 kronor får man en terabytes lagringsutrymme och en trådlös mediaspelare med ett "designat" skal där det står LG på.

 



Trendande produkter
Prisjakt © 2000 - 2024 Prisjakt   Cookiepolicy.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.  Hantera cookie-inställningar.