Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

Bygg in Pronto

Skriven av: dp79.com  |  Datum: 2010-09-27

Philips Pronto presenterade redan i somras en ny enhet i sitt sortiment men lanseringen har dragit ut på tiden. Nu är den dock på gång, en ”in-wall” kontrollpanel som går under namnet Philips Pronto TSW9500.

Enheten kan använda samma konfigurationsfiler som fungerar för TSU9800 och TSU9600 vilket gör att om man redan har ställt in sitt Pronto-system så slipper du konfigurera denna enhet, du överför nämligen tidigare skapade konfigurationer med ProntoEdit Professional-mjukvaran. Det finns en usb-ingång på panelen för enkel överföring.

Panelen som man bygger in i väggen har en 3,5 tums tryckkänslig skärm men det finns även fem vanliga knappar som kan programmeras till att utföra vad som helst.

Panelen har en Ethernet-port och stödjer ”power over Ethernet”. Tyvärr inget WiFi-stöd men det finns en IR-utgång för att styra om IR-signaler.

Listpriset i USA ligger på $799 och lansering sker under november månad. Än så länge finns inga priser för Europa men räkna med 7 000 – 8 000 kronor.

Mer information om produkten hittas i Audioholics förhandstitt på produkten, videon nedan är en kortare demonstration från Infocomm-mässan i somras.



Trendande produkter
Prisjakt © 2000 - 2024 Prisjakt   Cookiepolicy.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.  Hantera cookie-inställningar.