Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

Panasonic direktsänder från sin IFA-monter

Skriven av: Minhembio  |  Datum: 2011-08-31

 

Panasonic meddelar i ett pressmeddelande att alla som inte kan delta vid IFA i Berlin kan besöka Panasonic-montern via webben och ställa frågor till produktexperter kring de senaste Panasonic produkterna och teknikerna. Sen är ju frågan om hur många som kommer få svar på sina frågor. Av erfarenhet så brukar dom som jobbar i montrarna  ha fullt upp med besökarna som är där på plats.

Värd för Panasonics IFA-upplevelse är Patrice Bouédibéla från MTV Tyskland, som guidar tittarna i Panasonic-montern, och som presenterar Panasonics expertteam för TV, digital bildhantering och Hem-AV utrustning.

Tittarna kan sedan posta en fråga via Panasonics Facebook- eller webbsidor, som kommer att besvaras direkt. Alla tittare som har fått sina frågor besvarade kommer sedan att få en videolänk att dela med vänner.

Panasonic IFA-direktsändningen kommer att vara tillgänglig via Panasonics webb och Facebook-sida.
Sändningen kommer att pågå från fredag den 2 september fram till måndag den 5 september mellan 14.00-18.00.



Panasonic-montern kommer att bestå av tre huvudzoner:


Digital AV-nätverkszon
Denna zon ger besökarna möjlighet att uppleva nätverksunderhållning.

Här visas olika applikationer och anslutna lösningar som är byggda för VIERA Connect inklusive internet-TV och HBBTV anslutningsinstallationer anpassade till branschstandarden DLNA (Digital Living Network Alliance) och även andra anslutningstjänster.


3D-zon
I Panasonics 3D-zon visas de senaste 3D-produkterna och teknikerna, inklusive full-HD 3D Blu-ray skivor för hemmabio; 3D-videokameror för konsumenter; "nya" 3D VIERA-TV och Blu-ray Disc inspelare/spelare och 3D-projektorer.

Dessutom kommer ett 3D-område att sättas upp för alla besökare som vill prova Panasonics digitalkameror och videokameror.


Grön teknik- och energilösningszon
Den gröna teknik- och energilösningszonen visar initiativ från Panasonic som hjälper till att förverkliga ett samhälle med låga koldioxidutsläpp. Alla som besöker direktsändningen kan se Panasonics energilösningar (solpaneler, bränsleceller) och energilagringslösningar (litium-jonlagringsbatterisystem) och energisparlösningar (värmepump, LED-belysning) och system inom hemenergihantering (HEMS). Man kommer i synnerhet att visa hur energilösningar för hemmet kan användas i en hel stad; inklusive smarta stadsprojekt såsom Fujisawa Sustainable Smart Town (SST).


Skribent: Christian Reinmar



Trendande produkter
Prisjakt © 2000 - 2024 Prisjakt   Cookiepolicy.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.  Hantera cookie-inställningar.