Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

Nu finns OLED-TV att köpa i Sverige

Skriven av: axelvictorin  |  Datum: 2010-08-26

Sony har tidigare lanserat sin OLED-tv XEL-1, men såldes aldrig regelmässigt av återförsäljarna i Sverige. XEL-1 är på 11 tum men själva skärmen är bara tre millimeter tjock, men så är alla anslutningar elektronik inbyggda i en betydligt större fot.

Nu lanserar LG en OLED-TV i Sverige, LG 15EL950N. Denna modell har ett pris på runt 10 000 kronor, och nu är storleken 15 tum. Det gör den inte till ett alternativ för den som letar efter en rejäl platt-TV, möjligtvis för en pryltok med gott om pengar som redan har en fullstor TV, eller kanske inte har plats för en. Även LG-TV:n har elektroniken inbyggd i foten, men man har satt den bakom skärmen istället.

Effektförbrukningen för LG-apparaten är 30 Watt i genomsnitt vilket inte är så snålt som vi förespeglats oss av tillverkarna. IDG:s M3 har testat LG-apparaten och gillar framför allt färgåtergivningoch svärta men tycker att den blir alldeles för varm, och naturligtivisatt den är för dyr. Läs hela testen.

 

 

 



 Medelbetyg:
 Medelbetyg:
Trendande produkter
Prisjakt © 2000 - 2024 Prisjakt   Cookiepolicy.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.  Hantera cookie-inställningar.