Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

REL Gibraltar

Skriven av: dp79.com  |  Datum: 2010-02-01

REL visade redan i höstas upp prototyper på sin kommande Gibraltar-serie för att få kommentarer och åsikter innan man spikade både utseende och funktion. Nu börjar företaget närma sig släpp och en färdig modell kommer visas upp under Bristol Sound & Vision som går av stapel nu i februari i England.

Till en början kommer två modeller i Gibraltar-serien, G1 och G2. Gemensamt är att REL använder en sluten låda som har rundade former, förstärkare som arbetar i ”traditionell” AB-förstärkning, fjärrkontroll för enklare justering och lcd-display.

G1 är den största modellen som kommer lanseras i april i år, priset är ej bekräftat med det har pratats som runt 35 000 kronor. Förstärkaren levererar 700 watt och har ett 12 tums element till sitt förfogande.

Lillebror G2 kommer först till sommaren och priset väntas hamna strax under 30 000 kronor. Förstärkaren levererar 500 watt och G2 har fått nöja sig med ett 10-tums element.

Enligt whathifi.com så ska det gå bra att placera flera Gibraltar ovanpå varandra för att få ännu mera bas i sin hemmabio.  Lådorna tillverkas i England och finishen görs för hand där man har att välja mellan blank svart, körsbär eller en grå blank variant.



Trendande produkter
Prisjakt © 2000 - 2024 Prisjakt   Cookiepolicy.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.  Hantera cookie-inställningar.