Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

BBC HD till Canal Digital

Skriven av: dp79.com  |  Datum: 2008-10-05

Från och med första december kommer Canal Digital kunna erbjuda BBC HD och enligt Jenny Pedersén, informationsansvarig hos Canal Digital, så blir de först i Europa med att sända kanalen som kommer att ingå i Canal Digitals familjepaket.

BBC HD blir den elfte hd-kanalen hos Canal Digital och en av höjdpunkterna i tablån för den nya kanalen blir Planet Earth som producerats helt i hd.

Den nya kanalen är en del i ett nytt kanalpaket från BCC Worldwide Channels där man anpassar utbudet för den nordiska marknaden. Det nya kanalpaketet innehåller fyra kanaler; BBC Knowledge är en helt ny kanal som visar faktaprogram och BBC HD är tänkt att visa BBCs bästa internationella innehåll som är inspelat i hd-upplösning vilket gör att innehållet blir väldigt mixat. BBC Lifestyle och BBC Entertainment är en ny förpackning av de äldre BBC Prime och BBC Food. Innehållet blir lite bredare än vad de två tidigare kanalerna erbjöd.

Alla fyra kanaler kommer att vara tillgängliga från Canal Digital under december månad.



Trendande produkter
Prisjakt © 2000 - 2024 Prisjakt   Cookiepolicy.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.  Hantera cookie-inställningar.