Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

Pioneer utökar EX-serien

Skriven av: dp79.com  |  Datum: 2008-06-29

I höst kommer två nya högtalare från Pioneer i EX-serien. Det handlar om en mindre stativare och en dedikerad centerhögtalare – Pioneer S-4EX respektive S-8EX.

Kabinetten är påkostade med flera lager av laminerad mdf som är böjt för perfekt tidsjustering för de olika elementen.

Centerhögtalaren är utrustad med två 16 centimetersbasar, stativaren får nöja sig med en. Pioneer stoltserar men flera förkortningar i pressmeddelandet. Acoustic Balance Drive  (ABD) är utvecklat för att undvika stående vågor genom att man placerat port och baselement på en optimal position för just undvika den första stående vågen. En annan förkortning – Acoustical Filter System Tuning (AFAST) – används för att minska den andra stående vågen genom att Pioneer använt sig av en intern "resonater".

Lansering sker i oktober och än så länge är priserna okända men gissningsvis hamnar pristet för centerhögtalaren på runt 18 000 kronor och stativaren närmre 30 000 kronor. Lägger man sedan till de befintliga golvarna S-3EX (som i sin tur är lillebror till S-1EX) för 44 000 kronor så blir det till att skaka fram 90 000 kronor för en 5.0-uppsättning…

Pioneer S-8EX - något mindre än S-7EX som är den nuvarande centern i EX-serien.

Pioneer S-4EX - får anses som instegsmodeller i EX-serien och blir billigare än dagens S-2EX

Via pioneer.eu



Trendande produkter
Prisjakt © 2000 - 2024 Prisjakt   Cookiepolicy.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.  Hantera cookie-inställningar.